Ocena wątku:
  • 0 głosów - średnia: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Dezaktywacja 'uruchom ponownie'
#1
Czy zna ktoś jakikolwiek sposób na dezaktywację przycisku 'uruchom ponownie', który pojawia się na ekranach monitorów użytkowników podłączonych do sieci w przypadku wykrycia przez NS problemów z połączeniem DSL np. "Nie można odnaleźć serwera PPP"?
Odpowiedz


Skocz do:


Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości